free hit counter
Wie ademt mij

Columns van Michel Tomaello

Stacks Image 471

Wie ademt mij

De adem is de draad tussen de Ziel en het lichaam. De verbinding tussen het aardse en het kosmische. De adem is de passage van hier naar thuis en van thuis naar nu. Wanneer de adem met aandacht wordt geademd, is souplesse in het leven aanwezig.

De adem onthult de grap van onze realiteit en laat de prettige ernst voelen van onze essentie. Wie ademt wie is de vraag? De adem is het niet te stoppen proces van het lichaam dat geprogrammeerd is om te leven. De adem is het Goddelijke voertuig dat graag de 3-dimensionale wereld van creatie als speeltuin wil benutten.

Wanneer de adem met bewustzijn wordt geademd is de weg naar binnen een portaal van verandering. Adem jij de Ziel of ademt de Ziel jou? Een onbelangrijke vraag wanneer je realiseert dat jullie samen één zijn. Zonder adem geen leven en zonder leven geen adem. De adem is meer dan de mechanische uitwisseling van gassen. De adem is de uitwisseling van Goddelijke levenskracht. Deze prana stroomt door elke cel door elk orgaan en elke spier en geeft leven aan het biologische lichaam, dat louter dient als een prachtig voertuig om de jouw realiteit vorm te geven.

Iedere adem-teug is uniek net zoals ieder mens een meesterwerk. Het onbestuurbare ritme van de in- en uitademing regeert het leven vaak stilletjes op de achtergrond maar onmisbaar. De adem als verbinding met het grote deel van jezelf, nu nog onbewust maar gereed om alle geheimen te onthullen. De adem is het avontuur van het onbekende bekende.

Wanneer je de adem jouw ongebreidelde aandacht geeft zal het jou brengen naar plaatsen waar je ogenschijnlijk nog nooit geweest bent. De adem is een corridor naar alles wat je nog zoekt en hier nooit zult vinden. De adem is magie, een wonder van de hoogste graad. Wanneer je jouw adem gaat observeren leer je het wonder van jezelf kennen.

De adem is de structuur van de Drie-eenheid waarlangs alle informatie kan worden uitgewisseld. Adem bewust en bewustzijn zal jou gaan ademen!

Michel Tomaello.
Terug naar overzicht
Laat het innerlijk spreken

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 764
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Inspirerend blog door Michel Tomaello