free hit counter
Mind-Body Mindfulness Training te Vlaardingen

Mind-Body Training

Leven in deze wereld, niet in de mind

Deze training wordt momenteel alleen gegeven in een privé traject
Stress regulatie / ontspanning / symptoom vermindering / self-care / opbouw intuïtie / transformatie / bouwt aan veerkracht, optimisme, herstel en genezing.
Stilstaan geeft rust. Maar stilstaan, verstilling, kan ook verwarrend zijn. In het stilstaan kunnen er allerlei ‘geparkeerde’ zaken naar boven komen drijven die je niet wilt of kunt zien. Delen van jezelf die je wegdrukt, niet opnieuw wilt ervaren, die pijn doen of (heftige) emoties te weeg brengen. Zaken waar je onrustig van wordt, vele gedachten die van ‘hot naar her’ springen. Wanneer je (intens of groots) verdriet, boosheid, angsten of andere emoties ervaart, kun dit je op afstand houden van je gevoel of verdoven. Je activeert als het ware een verdedigingsmiddel om geen pijn te voelen. Het houdt je af van accepteren, experimenteren en bevrijden van pijnlijke gevoelens.
Het houd je af van vreugdevol zijn en liefhebben, het is beperkend of kan zelfs levensbedreigend zijn. Het maakt je onder andere – alert – altijd waakzaam – over controlerend – angstig – depressief. Wanneer je wilt weten hoe om te gaan met deze geparkeerde, misschien recente of ongebalanceerde delen van je, is de Mind-Body Training een ideale training. Het is een wetenschappelijk onderbouwd programma waarbij je handvatten krijgt om te groeien in bewustzijn, (vaak onbewuste) delen van jezelf te gaan herkennen, een plek te geven en zelfs te integreren. Hierdoor kun je er beter mee omgaan en uiteindelijk kunnen deze aspecten géén invloed meer uitoefenen op je dagelijkse leven en de toekomst.
Mind-Body Training .
Geen data gepland
Maximaal 8 deelnemers
Stacks Image 862276

Meld je aan via het inschrijfformulier en betaal via het betaalverzoek in de toegestuurde bevestigingsmail.

Deze goed gefundeerde transformatieve training geeft je de gereedschappen die nodig zijn om de beoefening van Mind-Body Medicine een integraal en fundamenteel onderdeel te maken van je leven.
Binnen de mind-body groepen is het helaas niet mogelijk om een gemiste les in een andere groep in te halen. Dit in verband met het vertrouwelijk karakter van het groepsproces.
Mind-Body Privé training
In ons Centre bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van een Mind-Body Privé training voor mensen die hier de voorkeur aan geven of hier een speciale reden voor hebben. In deze privé training wordt de lesstof persoonlijk afgestemd en bestaat uit 6 bijeenkomsten die in overleg worden afgestemd. De lesduur bedraagt anderhalf uur, welke gegeven wordt door Silvia Tomaello.
De Mind-Body Privé training maakt de lessen nog persoonlijker. Prijs voor de Privé training bedraagt voor particulieren € 855,- incl Btw en voor bedrijven € 1125,- excl Btw. Het cursus boek is inclusief. Bel of mail ons voor meer informatie. verborgen

De Mind-Body Training is een cursus ontwikkelt voor:

 • default_titleHet verminderen of integreren van pijn en angst
 • default_titleHet verkrijgen van inzicht in welk gebied van je levend dan ook
 • default_titleCreëren van ontspanning
 • default_titleEen mentale en emotionele time-out
 • default_titleZelfverkenning
 • default_titleStress vermindering
 • default_titleZelfregulatie van het autonoom zenuwstelsel
 • default_titleHet ontwikkelen van bewustwording
 • default_titleHet integreren van een meditatief bewustzijn
 • Show More
 • default_titleEnergie verhoging
 • default_titleHet verlichten van fysieke spanning
 • default_titleHet doorbreken van emotionele patronen die je vanuit gewoonte vasthouden
 • default_titleHet verbinden met de info en de begeleiding vanuit het onderbewustzijn
 • default_titleHet scheppen van vertrouwen op je innerlijke wijsheid
 • default_titleHet verhogen van zelfbewustzijn
 • default_titleHet verkrijgen van toegang tot het onderbewuste
 • default_titleHet versterken van de verbinding met je intuïtie
 • Show More
Meditatie / biofeedback / autogene training / ademwerk / geleide visualisatie / zelf hypnose en creatieve expressie.

Dag 1: Bewuste adem en zelfverkenning

Dag 2: Zelfregulatie van het zenuwstelsel

Dag 3: Meditatie en visualisatie

Dag 4: Het effect van emoties op het lichaam

Dag 5: Genogrammen en niet-eigen energieën

Dag 6: Acceptatie en opruiming

Dag 7: Verhogen van je frequentie

Dag 8: Leven vanuit je kern

Wat hebben anderen ervaren?

Deze cursus heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven om meer te leven in het nu i.p.v. te blijven hangen in het verleden. Diverse methodes en technieken geleerd om meer de rust in mezelf te krijgen en meer te leven in compassie en een liefdevol leven te volgen. Ontzettend bedankt Michel & Silvia voor deze ervaring en voor jullie openheid in deze cursus.

Liefs Carla

Ik ben Michel en Silvia erg dankbaar voor de mind-en bodytraining. Dankzij henzelf en de tools die zij hebben geboden, heb ik sleutels gevonden voor de deuren die ik wilde openen. De deuren die leiden naar rust, acceptatie, verbinding en liefde. In mijn ogen het mooiste cadeau wat iemand kan geven/ontvangen en een aanrader voor iedereen die hiernaar op zoek is.

Daphne

Wat een fijne weken waren dit weer! Zo leerzaam en inspirerend! Tijdens de training komen er diverse tools aan bod. Hierdoor is er altijd wel een vorm van meditatie die bij je past. Het heeft mij vooral veel rust gebracht. Hoe blijf je bij jezelf in deze drukke wereld waarbij er van alles van je verwacht wordt? Hoe kan ik mijn stressniveau verlagen? Etc. Het mooie aan deze training vind ik dat iedereen zijn eigen pad bewandeld en er veel ruimte is voor persoonlijke inbreng. Hierdoor kun je, jezelf verder ontwikkelen en kan iedereen er halen waar hij/ zij naar op zoek is. Heel leuk en waardevol ook om onderdeel te mogen zijn van dit groepsproces.
Michel en Silvia zijn hele fijne, warme en inspirerende mensen, die ervoor zorgden dat iedere week weer een fijne en leerzame avond werd! Heel erg bedankt daarvoor!

Jessica

De mind-body training van Silvia en Michel is echt een hele waardevolle en mooie training. Je krijgt ontzettend veel mee aan informatie, tools, inzichten en ervaringen waarmee je in die 8 weken aan de slag gaat maar je ook de handvatten geeft om er daarna thuis verder mee te gaan. Zo kan je verder groeien ook na die 8 weken. Je leert door het geen wat ze je meegeven maar ook door het zelf te ervaren en ermee aan de slag te gaan. Ik zou dit iedereen aanraden!

Annemieke

Recent de 8 weekse mind-body training gevolgd; wat een eye-opener!
Ontzettend veel geleerd en inzichten gekregen dankzij de verschillende "tools" en handvatten die je tijdens de training krijgt toegereikt. Ik ben dankbaar voor mijn persoonlijke groei, ontwikkeling en verruiming van lichaam en geest. Kortom: een dikke aanrader en een cadeau aan jezelf.

Anouk

De mind-body training bij Michel en Silvia is een hele mooie kans om aan de slag te gaan met jezelf. Je krijgt tools en achtergronden mee die je gelijk kan toepassen, om meer rust en eigen kracht op te bouwen. Dit alles vindt plaats in een hele warme, vertrouwde omgeving die je heel mooi ondersteunt gedurende deze ontdekkingstocht.

Ik heb er zelf ontzettend veel aan gehad, en veel van wat ik heb geleerd pas ik nu dagelijks toe. Het heeft me geleerd weer wat beter naar mijn gevoel en emoties te luisteren en dit vervolgens ook om te vormen naar iets dat me helpt in plaats van dwars zit. Deelnemen aan deze training is dus duidelijk een van de betere beslissingen die ik heb genomen, en dit kan ik iedereen warm aanbevelen!

Rogier

In de Mind-Body Training ontvang je inzichten, tools en gerichte adviezen voor persoonlijke groei. Je krijgt alle ruimte om te delen en gehoord te worden. Tijdens de sessies voel je je geaard en rustig. Het contrast met de buitenwereld wordt steeds kleiner, omdat je werkt aan je binnenwereld. De tools heb ik geïntegreerd in mijn dagelijkse routine. Ze helpen me om in mijn lichaam te zijn en een positieve flow te creëren voor mezelf.

Andrea

Voor mij was de mind-body training een hele fijne wekelijkse bijeenkomst met Michel, Silvia en de andere leden van de groep. Ik keek er elke week naar uit om op zaterdag mijn ervaringen van de week te kunnen bespreken en weer echt in mijn lichaam te kunnen komen. Iedereen kreeg de ruimte zijn of haar verhalen te delen en er was altijd persoonlijk en praktisch advies. De oefeningen zijn zeer afwisselend en het is erg fijn om ze eerst samen met Michel en Silvia te doen en ze daarna de hele week thuis toe te passen. Het mooiste vond ik dat ik nu hele praktische handvatten heb die ik dagelijks toe kan passen. Daar was ik al heel lang naar op zoek en heb ik nu in deze lessen gevonden. Ik ben al een heel stuk meer in mijn lichaam en kijk er naar uit om dit ook toe te blijven passen nu de lessen over zijn. Eigenlijk zou iedereen de training een keer moeten doen!

L. P.

Deze Mind-Body Training zou ik iedereen willen aan raden om te gaan volgen! Ik heb zoveel geleerd en weer nieuwe inzichten gekregen om verder te groeien en te ontwikkelen/bewustwording de afgelopen 10 weken door de tools die er iedere week besproken worden en je deze ook mee krijgt om thuis te oefenen! Het was een fijne groep waar ik alles kon bespreken als ik dat wilde (niets moet) en het voelde voor mij vertrouwd. Michel en Silvia bedankt voor de fijne en leerzame 10 weken! En de eigen gemaakte baksels van Silvia waren ook weer overheerlijk iedere week!

Groetjes, Carla

Ik vond het heel fijn om de Mind-Body Training bij jullie te volgen. Jullie zijn beide hele zachte en aardige mensen wat ervoor zorgde dat ik mij op mijn gemak voelde. Dankjewel daarvoor! De groep waarin ik zat was ook heel fijn. Het fijne aan een groep is dat je hoort hoe andere de oefeningen ervaren en wat voor hun wel of niet werkt. Soms is het gewoon al even fijn om te horen dat iemand anders hetzelfde of iets dergelijks mee maakt. De cursus was voor beginners zoals ik goed te volgen. De cursus zelf heeft mij meerde oefeningen gebracht die ik dagelijks kan gebruiken. Nu de wekelijkse bijeenkomsten gestopt zijn moet ik nog even zoeken naar structuur om vaker mijn oefeningen te doen, maar dat komt wel goed :)

Iza

Contact
Heb je vragen over deze training, dan kun je contact opnemen met Silvia: 0610-698 986 of Michel: 0653-848541 of stuur een email naar: verborgen.

De training wordt gehouden aan het Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Ieder mens op aarde zal ooit op één of andere manier te maken krijgen met stress of trauma, soms klein, soms groot. Dit hoort bij het leven, bij ons mens zijn. Ons lichaam is een genieus organisme dat een zelfhelend vermogen laat zien als we ruimte, tijd en aandacht geven aan stress of trauma.
Stress and trauma can only be healed by heart

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 862259
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Mind-Body Mindfulness Training te Vlaardingen