free hit counter
Boeken van de Auteur: Michel Tomaello

Boeken van Michel Tomaello

Enter the name for this tabbed section: Omschrijving
Van medicatie naar meditatie
een krachtig elixer voor de nieuwe tijd
ISBN: 9789463650175 - Prijs € 22,50

Verhelderend boek en een kompas om vreugde en inspiratie terug te brengen in je leven

Jezelf leren kennen is het grootste cadeau dat je jezelf kunt schenken. Zelfkennis is de weg naar binnen. Zelfontdekking is de weg waarop je in contact kunt komen met de energie van de bron, de ziel of het goddelijke, van waaruit alles in manifestatie is gekomen. Het gruis van vorige incarnaties bedekt de ziel en versluiert het zicht op de ervaring van wie we in essentie zijn. Met andere woorden: je kunt door de overblijfselen van het verleden het stralende licht van je eigen diamant niet meer waarnemen. Veel klachten en kwalen in lichaam en geest, variërend van een klein griepje tot het gevoel van chronische ontevredenheid over het leven zelf, beginnen met onnatuurlijke gedachtepatronen. Die zijn ontstaan in dit leven of in vorige incarnaties die tegen onze ware essentie indruisen.

Meditatie is het gereedschap waarmee je op ontspannen en ongedwongen wijze alle facetten van het leven op een krachtige, positieve en inspirerende wijze kunt beïnvloeden. Meditatie is een instrument waarmee je de grootste ziekte op aarde kunt overstijgen: onwetendheid, gebrek aan juiste kennis en wijsheid over wie je zelf van nature bent. Dit boek draagt bij aan het oplossen van de mist van onwetendheid. Op heldere wijze wordt inzicht gegeven in de manier waarop we alle barrières kunnen wegnemen, zodat contact met de ziel mogelijk wordt. Het leven is te mooi om een gevangene te zijn van angst, ontevredenheid, lusteloosheid, ziekte of twijfel. Leer voorbij de muur van het verstand te stappen, zodat onwaarheden uit je leven verdwijnen en vreugde en inspiratie deze leegte voor altijd vullen.
Enter the name for this tabbed section: Productspecificaties
Formaat

Aantal pagina's

Levertijd

Auteur

Verschenen

Gewicht
145x210x18 mm

322

1 a 2 werkdagen

Michel Tomaello

21 december 2017

475 gram
Enter the name for this tabbed section: Biografie auteur
Michel Tomaello is geboren in 1966 te Vlaardingen en is na de middelbare school bouwkunde gaan studeren. Hij heeft in 1990 een aannemersbedrijf in natuursteen en tegelwerken opgericht en ruim 25 jaar leidinggegeven aan zijn bedrijf. In 2009 heeft Michel een vierjarige hbo-opleiding tot natuurgeneeskundig energetisch therapeut afgerond. In deze periode heeft hij zijn aannemersbedrijf losgelaten en is hij een natuurgeneeskundige praktijk begonnen.

Deze praktijk groeide uit tot het Centre for conscious creation, een bedrijf dat hij nu samen met zijn vrouw Silvia runt. Michel en Silvia Tomaello creëren de ruimte waar mensen weer in contact komen met de inspirerende, rustgevende en expansieve kant van de ziel. Door middel van een-op-eensessies, mindfulnesstrainingen, meditatie, yoga, workshops, retraites, boeken en blogs kun je de principes leren kennen die helpen met meer inzicht, balans, helderheid, voldoening en verbinding in het leven. Op www.leefgeinspireerd.nl kun je alle informatie vinden over het Centre for conscious creation. Tevens is Michel een ervaren Yoga Alliance-geregistreerd docent, hij verzorgt vele yogalessen per week.
Enter the name for this tabbed section: Omschrijving
De kracht van zelfkennis
het leven overkomt je niet, je bent de oorzaak
ISBN: 9789089547224 - Prijs € 18,50

Verhelderend boek geeft aanwijzingen om situaties te beïnvloeden en naar je hand te zetten


Dit boek laat op een verhelderende en toegankelijke wijze zien dat jij niet het gevolg bent van de omstandigheden maar dat jij ze ‘maakt’. Het is speciaal geschreven voor mensen die meer vreugde aan hun eigen leven willen toevoegen en op een krachtiger manier willen bijdragen aan onze samenleving. Echte verbeteringen kun je pas maken als je werkelijk jezelf hebt leren kennen. Dit boek helpt je daarbij. Wanneer je niet bang bent voor verandering en nieuwe zienswijzen durft aan te nemen, dan wordt het eenvoudig om elke situatie te beïnvloeden en naar je hand te zetten en ervoor te zorgen dat zowel jijzelf als anderen het beste uit die situatie halen. Dit boek is een synthese van wijsheden en vaardigheden die, als je ze vrijelijk en enthousiast inzet, je leven spelenderwijs en op de meest uiteenlopende manieren verrijken. Alles wat geschreven is in dit boek is voor iedereen toepasbaar en geeft direct resultaat. Je hoeft het alleen maar te doen.
Enter the name for this tabbed section: Productspecificaties
Formaat

Aantal pagina's

Levertijd

Auteur

Verschenen

Gewicht
145x210x18 mm

199

1 a 2 werkdagen

Michel Tomaello

11 december 2014

300 gram
Enter the name for this tabbed section: Biografie auteur
Michel Tomaello (Vlaardingen, 1966) studeerde bouwkunde. Hij richtte in 1990 een aannemingsbedrijf in natuursteen en tegelwerken op en gaf ruim twintig jaar leiding aan zijn bedrijf. Ondanks het succes in de bouw voelde Michel dat hij zijn gevoel en creativiteit niet meer kwijt kon in dit werk. Hij volgde een studie als erkend natuurgeneeskundig therapeut en begon met een eigen praktijk. Samen met zijn vrouw Silvia ondersteunt hij in hun Centre for conscious creation (www.cfcc.nu) mensen die door middel van persoonlijke groei en ontwikkeling zichzelf beter willen leren kennen en daardoor het leven met meer kleur en glans willen kunnen beleven.
Breng deze boeken in de praktijk met onze mindfulness- of meditatielessen

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 283382
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Boeken van de Auteur: Michel Tomaello