free hit counter
Mind Body Soul Connection

Mind Body Soul Connection

Jouw Groei in Bewustzijn

Deze training wordt momenteel alleen gegeven in een privé traject
Lichaam, Ziel en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en deze drie componenten werken in een bepaalde gradatie met elkaar samen. Gezondheid komt tot uiting wanneer wij een goede relatie bewerkstellingen tussen deze drie. Wil je succesvol leven of genezen zul je betere resultaten behalen als je deze drie pijlers in ogenschouw neemt. We weten waarschijnlijk allemaal hoe een onrustige geest ons leven kan veranderen. Of hoe het gemis aan een Innerlijke verbinding het gevoel van leegte of doelloosheid kan oproepen. Dat een lichaam dat niet optimaal werkt zwaar en lastig is om de hele dag met je mee te dragen. Tijdens onze bijeenkomsten creëren we een veilige ruimte, die door de groepsenergie wordt ondersteund, zodat we met elkaar op reis kunnen gaan in onszelf. Want wanneer je even stilstaat, en je hart laat spreken zul je makkelijker kunnen ontdekken waar er nog groei te behalen valt.
Met name in deze uitdagende tijd van transformatie waarin de mensheid als geheel de kans krijgt om naar een nieuw niveau te evolueren is het belangrijker dan ooit om deze drie-eenheid in jezelf te adresseren en op peil te brengen of te houden. Nog nooit is er op aarde zoveel tegelijk op ons afgekomen als de laatste twee jaren. Onze bewustzijnsverhoging zorgt er voor dat alle zaken die het daglicht niet kunnen velen naar het oppervlak worden gebracht zodat we deze zaken opnieuw kunnen gaan inrichten en verbeteren. Elk aspect van de driedeling krijgt ruim aandacht tezamen met de tips, adviezen en training hoe de relatie met en het bewustzijn op lichaam, Ziel en geest te verbeteren of te verhogen. Dit resulteert in meer inzicht en een grotere verbinding c.q. samenwerking tussen Mind, Body & Soul.
Mind Body Soul Connection
Incl verdiepend boek
Maximaal 8 deelnemers
Stacks Image 862276

Meld je aan via het inschrijfformulier en betaal via het betaalverzoek in de toegestuurde bevestigingsmail.

Woensdag avonden van 19.30 uur - 22.00 uur.
7 bijeenkomsten.
Data: Onderaan de pagina.
Locatie: Buizengat 10 te Vlaardingen.
Binnen de Mind Body Soul Connection groepen is het helaas niet mogelijk om een gemiste les in een andere groep in te halen. Dit in verband met het vertrouwelijk karakter van het groepsproces.
Mind Body Soul Connection Privé training
In ons Centre bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van een Mind Body Soul Connection Privé training voor mensen die hier de voorkeur aan geven of hier een speciale reden voor hebben. In deze privé training wordt de lesstof persoonlijk afgestemd en bestaat uit 6 bijeenkomsten die in overleg worden afgestemd. De lesduur bedraagt anderhalf uur, welke gegeven wordt door Silvia Tomaello.
De Mind Body Soul Connection Privé training maakt de lessen nog persoonlijker. Prijs voor de Privé training bedraagt voor particulieren € 855,- incl Btw en voor bedrijven € 1125,- excl Btw. Het cursus boek is inclusief. Bel of mail ons voor meer informatie. verborgen

Mind Body Soul Connection omvat de onderstaande facetten:

 • default_titleZelfverkenning
 • default_titleStress reductie
 • default_titleDoorbreken emotionele patronen
 • default_titleOntwikkelen lichaamsbewustzijn
 • default_titleLeven vanuit authenticiteit
 • Show More
 • default_titleIntegratie meditatief bewustzijn
 • default_titleVersterken van je intuïtie
 • default_titleCreëren gefundeerde spirituele levenshouding
 • default_titleDromen
 • default_titleVerdiepen van je verbinding
 • Show More

Ontdek de helende en krachtige werking van groepsenergie

Contact
Heb je vragen over deze training, dan kun je contact opnemen met Silvia: 0610-698 986 of Michel: 0653-848541 of stuur een email naar: verborgen.

De training wordt gehouden aan het Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Ieder mens op aarde zal ooit op één of andere manier te maken krijgen met stress of trauma, soms klein, soms groot. Dit hoort bij het leven, bij ons mens zijn. Ons lichaam is een genieus organisme dat een zelfhelend vermogen laat zien als we ruimte, tijd en aandacht geven aan stress of trauma.
Jouw groei in bewustzijn

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 862259
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Mind Body Soul Connection