free hit counter
Inspirerend blog door Michel Tomaello

Columns van Michel Tomaello

Stacks Image 684

Ontwaken uit de Slavernij

Planeet aarde is een speeltuin. Een plaats waar een onervaren, zich ontwikkelende schepper kan beleven wat zijn of haar gedachtenkracht kan creëren in een driedimensionaal speelveld. Iedere mens is naar aarde toegekomen met een missie, een missie die persoonlijke groei en evolutie ondersteunt. We zijn begiftigd met een ogenschijnlijke vrije wil maar door onze missie of levensplan liggen diverse gebeurtenissen in ons leven al vast en deze zullen we onherroepelijk ontmoeten tijdens ons verblijf op de aardbol.
Lees verder...
Stacks Image 836

Leven in de wereld en niet in de mind

Mensen die ooit een mindfulness training hebben gevolgd zijn gebombardeerd met het concept ‘ in het NU leven’. Leven in het NU betekent dat je op een ‘mindfulle’ manier gewaar bent van alles wat zich afspeelt in het huidige moment. Gewaar van de situatie zelf, je gedachten, gevoelens en zelfs je emoties. Vanuit de benadering van de mindfulness-stroming dien je jezelf te leren om continu in het nu-moment aanwezig te zijn.
Lees verder...
Stacks Image 807

De 6 vormen van overvloed die yoga je brengt

Yoga gaat niet alleen over de asana’s of houdingen die je tijdens een yogales op je mat beoefent. Yoga is een brede en prachtige filosofie c.q. wetenschap welke de mens kan helpen om balans, eenheid en harmonie te herstellen in elk aspect van het leven. Het is het “werk” dat je zelf mag of kunt verrichten om je ware essentie weer naar de oppervlakte te laten borrelen. Het ware “Zijn” herstellen of verstevigen waar lichaam, ziel en geest optimaal met elkaar samenwerken.
Lees verder...
 Pag 1 / 1 
Laat het innerlijk spreken

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 764
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Inspirerend blog door Michel Tomaello