free hit counter
Mindfulness Training Vlaardingen

Mindfulness Training Vlaardingen

Ontdek de Kracht van Zelfkennis

Deze 8-weekse Mindfulness Training is voor iedereen die kiest voor een gebalanceerd, vreugdevol en geïnspireerd leven. De mindfulness training zal op vele levensvlakken inzichten brengen en is uiterst effectief zodat je: stress de baas kunt blijven, je nachtrust positief kunt beïnvloeden, dagelijks momenten weet in te bouwen om te onthaasten en kostbare tijd voor jezelf weet te creëren of uit te breiden. Je kiest deze training wanneer je geestelijk en lichamelijk in balans wilt blijven om je gezondheid preventief te ondersteunen en jouw hoeveelheid levensenergie wilt verhogen. Het bewust worden en onderbreken van de onophoudelijke stroom aan gedachten is een belangrijke schakel op de weg van zelfontdekking en spiritualiteit.
Deze training biedt de handvatten die eenvoudig in het dagelijks leven zijn te integreren om een authentieke levenshouding te ontwikkelen waarmee je jouw eigen leven kunt vormgeven naar meer balans, rust, inspiratie, creativiteit, gezondheid en zingeving. Balans vinden tussen verstand en gevoel zorgt dat jij de regie weer in handen neemt anders dan te worden geleefd door de buitenwereld, je emoties of gedachten. Je leert om negatieve gedachtenpatronen op te sporen en om te buigen naar opbouwende gedachten. Wanneer je opnieuw leert waarnemen wat je werkelijk nodig hebt en daar gehoor aan durft te geven kun je toekomstige problemen, moeilijkheden en onbalans in de kiem smoren en middels nieuwe keuzes het leven sturen in elke gewenste richting.

Al meer dan 20 jaar ervaring in Mindfulness Trainingen

Mindfulness Training
Maximaal 8 deelnemers
Stacks Image 862276

Meld je aan via het inschrijfformulier en betaal via het betaalverzoek in de toegestuurde bevestigingsmail.
Inschrijven niet meer mogelijk

Dag 1: Onthaasten en in het NU leven
Dag 2: De balans tussen denken en voelen
Dag 3: Emoties en gedachten
Dag 4: Jezelf op de 1e plaats zetten
Dag 5: Acceptatie en loslaten
Dag 6: De buitenwereld is je binnenwereld
Dag 7: Relaties
Dag 8: Signalen van je intuïtie
Data: Onderaan de pagina.
Locatie: Buizengat 10 te Vlaardingen.
Maandag avonden van 19.30 uur - 22.00 uur.
8 bijeenkomsten van twee en half uur
Binnen de Mindfulness groepen is het helaas niet mogelijk om een gemiste les in een andere groep in te halen. Dit in verband met het vertrouwelijk karakter van het groepsproces.

Voordat ik aan de training Mindfulness begon stond ik eigenlijk letterlijk niet met beide benen op de grond. Ik was mezelf vaak kwijt door alle hectiek en drukte op mij heen. Het belangrijkste voor mij is dat mij geleerd is om te aarden en ook al is de omgeving nog zo druk, je kan jezelf daarvoor beschermen en terugbrengen naar je binnenste zelf. Je leert jezelf in een hele korte tijd zeer goed kennen en daardoor krijg je het gevoel dat je altijd op jezelf kan en mag vertrouwen. Een groter cadeau dan dit heb ik nog nooit gekregen. Een aanbeveling als je wilt leren in het hier en nu te leven, het voelt als thuiskomen in je eigen leven alleen nu zonder oogkleppen en een veilige haven waar je altijd naartoe kan als dat nodig is. Bedankt Michel en Silvia, voor de fijne en veilige, vertrouwde setting die jullie bieden waarin je jezelf kan en mag zijn. Lieve groet,

Saskia

Jammer dat de 8 weken alweer voorbij zijn, het waren 8 mooie, leerzame, inspirerende en hele interessante avonden. Ik heb er veel van geleerd. Juist ook door met andere samen deze sessies te doorlopen hoor, zie en leer je nog meer. Ik merk dat ik nieuwe inzichten heb opgedaan over mezelf en meer rust kan vinden. Het was heel fijn om ook deze cursus weer bij jullie te mogen volgen, dankjewel!

Annemieke

Deze mindfulness training heeft mij een nieuwe bril gegeven om op een andere manier naar mijzelf en naar de wereld en omgeving te kunnen kijken, meer bewust, meer kracht. In deze training heb ik verschillende technieken geleerd om in het nu te zijn en om rustiger te worden. Nu kan ik beter met situaties omgaan waarin ik voor de training minder goed in mijn eigen kracht kon blijven. En een leuke manier om persoonlijk te ontwikkelen.

Judith

Hele mooie cursus die door ervarings voorbeelden heel herkenbaar zijn, ik ben weer meer in het nu gaan leven en heb daardoor ook weer veel meer rust in mezelf gevonden. Vond het heel inspirerend en ga ook de andere cursus volgen voor verdere verdieping. Dank je wel Sylvia voor deze fijne cursus.

Liefs Carla

Lieve Michel en Silvia Het was heel fijn om bij jullie een cursus Mindfulness te volgen en jammer dat het al weer voorbij is. De rust en aandacht die jullie geven is geweldig.Ik heb veel geleerd en ga hier zeker mee verder, door te proberen in het nu te leven is er meer rust in mijn hoofd. Het is echt een aanrader. Bedankt voor alles.

Elma

Prachtige cursus die door de openheid, echtheid en concrete ervaringsvoorbeelden van Michel en Silvia begrijpelijk, herkenbaar en zeer leerzaam is. De cursus smaakt naar nog meer verdieping welke wij dan ook met plezier zullen gaan volgen. Terugkomen bij de basis, bij jezelf en je gevoel, dat doe je bij Michel en Silvia. Een aanrader voor iedereen!

Karin & Theo

Silvia, bedankt voor alle mindfulness privé sessies. Vond het heel fijn. Zo ontzettend fijn gevoel om helemaal gegrond te zijn en in mijn kracht te staan, dan wordt de wereld zoveel mooier, zoveel zachter, breder, rustiger, makkelijker. Zo fijn om te realiseren dat dit het is en niet al die gekke gedachten! Bedankt voor het geduld en fijne prettige neutrale sfeer, bedankt voor de inzichten. Ik hoop dat ik niet al te gekke dingen heb gezegd, ook jij was een spiegel voor mij en dat leverde soms rare gedachten op waar ik zelf mee aan de slag moet.
Ik voel dat ik echt ben gegroeid, dat ik steeds meer mezelf word en hoop dat dat zo steeds verder gaat, steeds meer verbinding met mijzelf.

Saskia

Beste Michel en Silvia, Wat hebben wij mogen genieten van de leerzame en ontspannende avonden met tal van nieuwe inzichten, uitdagingen en positiviteit. De 8 weken zijn voorbij gevlogen en we vinden het jammer dat ze alweer voorbij zijn. We kunnen nu heerlijk tot onszelf komen en rust creëren waar dat nodig is. Het is een ware verrijking van het leven. Dank jullie wel!

Daisy

Ik ben vrij nuchter en geen zweverig type maar wilde toch graag de cursus Mindfulness volgen. Vanaf de eerste les was ik geboeid! Ik wist niet wat me overkwam. Met de voorbeelden uit het dagelijks leven die Michel en Silvia gaven werd alles zo duidelijk en wat ben ik na gaan denken! Ik merk dat ik bepaalde dingen anders bekijk, over nadenk en anders benader. Ik lees het boek van Michel en mediteer: ik word er rustig van. Ik moet nog veel leren maar het begin is er! De 8 weken zijn voorbij gevlogen, eigenlijk best jammer! Ik ga zeker nog verder en kom zeker weer terug! Dank je wel Michel en Silvia voor deze ervaring!

Monique

Wat zijn deze 8 weken voorbij gevlogen, had nog wel even door willen gaan. Mijn gedachten kan ik nu ook eens stil zetten, door deze cursus en dat geeft rust. We zijn er nog niet, maar het zaadje is gepland en nu moet het verder groeien. De opnames die ik heb gekregen om te ontspannen zullen me daar zeker bij helpen. Om het bij te houden en bij de les te blijven kijk ik uit naar de yogalessen bij jullie. Hartstikke bedankt voor deze mooie ervaring!

Ellen

Beste Michel en Silvia, In de afgelopen 8 weken is er echt wat veranderd. Zoveel meer rust, zoveel meer controle, en zoveel meer oog voor mooie dingen. Het was er allemaal al wel, maar zonder bewust met je gevoel om te gaan gaat het allemaal aan je voorbij. En dit laatste hebben jullie me geleerd, waar ik jullie erg dankbaar voor ben. Jullie hebben een erg mooie, spirituele, maar ook heerlijk beide-benen-op-de-grond cursus opgezet, waar je als je jezelf ervoor een beetje open durft te stellen ontzettend veel aan hebt. Voor mij is de laatste les dan ook geen afsluiting, maar een uitnodiging om alles te blijven toepassen! Nogmaals bedankt.

Rogier

Beste Silvia en Michel, bedankt voor de ontspannende avonden, ik zal ze missen! Ik put nieuwe energie uit hemel & aarde, mijn leven heeft nu zoveel meer waarde. Levenslessen via een bijzonder perspectief, mijn leven is mij nu nog meer lief. Met vriendelijke groet,

Eric

In ons Centre bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van een Mindfulness Privé training voor mensen die hier de voorkeur aan geven of hier een speciale reden voor hebben. In deze privé training wordt de lesstof persoonlijk afgestemd en bestaat uit 6 bijeenkomsten die in overleg worden afgestemd. De lesduur bedraagt anderhalf uur, welke gegeven wordt door Silvia Tomaello.
De Mindfulness Privé training maakt de lessen nog persoonlijker. Prijs voor de Privé training bedraagt voor particulieren € 855,- incl Btw en voor bedrijven € 1125,- excl Btw. Het cursus boek is inclusief. Bel of mail ons voor meer informatie. verborgen
Contact
Heb je vragen over deze training kun je contact opnemen met Silvia 0610-698 986 of Michel 0653-848541 of stuur een email naar verborgen. De cursus wordt gehouden aan het Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Voor een leven in balans en harmonie

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 862259
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Mindfulness Training Vlaardingen