free hit counter
Eenvoud

Columns van Michel Tomaello

Stacks Image 603

Eenvoud

Eenvoud is kracht. Eenvoud is de levenswijze waarmee je kunt ontdekken dat veelvoud beperkt. Eenvoud is het inzicht wanneer je ziek bent, dat genezing om de hoek ligt. Eenvoud is de kracht vanuit je diepste wezen, dat alles naar boven brengt wat je nodig hebt om jezelf te kunnen zijn.

Eenvoud is de wijze waarop je de antwoorden vindt op complexe vraagstukken, want eenvoud heeft toegang tot het grote onbekende. Wanneer eenvoud de draad is waarlangs jij je leven leidt, zal gecompliceerdheid verdwijnen en alle moeilijkheden uit je leven met zich meenemen en wegdragen, ver, ver van jou vandaan.

Eenvoud verwacht niets, eenvoud veroordeelt niet, eenvoud is stil, observerend en maakt de juiste stappen en het neemt de juiste actie. Eenvoud jaagt geen valse beloftes na, maar richt zich op de belangrijkste ontdekking in het leven. Eenvoud maakt duidelijk dat ook jij de Goddelijke kern in je draagt en het mogelijk maakt om dit vuur weer te laten branden in jezelf.

Eenvoud is macht. De macht van wijsheid die mensen onoverwinnelijk maakt en angst in zijn onderbroek zet. Eenvoud is het traject van onwetendheid naar alwetendheid. Een gecompliceerd leven verduistert al je natuurlijke kwaliteiten. Eenvoud is de schoonmaker die de mouwen durft op te stropen en geduldig begint met opruimen, de grote schoonmaak.

Eenvoud is onze natuurlijke staat van zijn. Al wat je meer denkt te zijn is de valse illusie van een ego-georiënteerd bewustzijn. Wanneer eenvoud je leven leidt zal dwaling voorgoed voorbij zijn. Eenvoud laat je genieten van het leven terwijl zijn tegenpool langzaam de levensvreugde uit het leven doet verdwijnen. Wanneer je merkt dat de glans uit je leven is verdwenen kun je de eenvoud in ere herstellen.

Hoe je dit doet? Door al je valse identiteiten los te laten en je ware identiteit in ere te herstellen. Je bent van nature Goddelijk, het kind van de allerhoogste. Wanneer je merkt dat je dit jezelf niet meer herinnert, herstel dan de eenvoud terug in je leven, en zie dan voor nu en altijd dat eenvoud het hoogste is wat je kunt bereiken.

Michel Tomaello.
Terug naar overzicht
Laat het innerlijk spreken

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 764
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Inspirerend blog door Michel Tomaello