free hit counter
DE VERBINDING IS DE WEG | Column door Silvia Tomaello

DE VERBINDING IS DE WEG

verbinding_med
De Mijn passie voor eten en mijn groei in bewustzijn heeft geleid tot mijn nieuwe website: www.foodfun.nu waar ik enorm trots op ben. Het eindresultaat mag er zijn.Vele uren ben ik bezig geweest met mijn ideeën omzetten in een bruikbare site. Een site die helder, overzichtelijk en duidelijk is zodat mijn groei ook de groei van anderen kan worden. Het resultaat is kleurijk en elke keer als ik de site zie maakt mijn hart een sprongetje.


Nog belangrijker was de weg naar het eindresultaat toe. Creativiteit en verbinding zorgden voor mooie heldere foto’s van mijn eigen kookkunsten waardoor nog meer plezier en ideeën ontstonden. Ook kwamen er delen naar boven drijven waar ik en ook Michel, mijn webdesigner, naar mochten kijken, aspecten van ons die de overhand namen of zich terugtrokken. Aspecten zijn delen van jezelf die je vaak niet kunt of wilt waarnemen maar doordat de ander dit aan je laat zien, kun je er naar kan kijken en er bewust van worden dus veranderen.

Michel heeft een passie voor schrijven en kan met gemak mooie artikelen en teksten op papier zetten. Voordat ik het wist was mijn halve website al gevuld met zijn artikelen. Aangezien dit tot nu toe niet mijn sterkste kant was, kon dit voor mij gemakkelijk zijn. Diep van binnen voelde dit voor mij niet goed meer. Deze creatie, een website waarin ik mijn eigen creativiteit, mijn eigen energy en mijn eigen stem wilde laten horen, is mijn weg. Laten zien wie ik ben vanuit authenticiteit.

Michel en ik hebben individueel naar deze aspecten, deze delen van onszelf gekeken en ze met liefde thuis laten komen. Michel heeft zijn artikelen van de site verwijderd en ik heb mijzelf de ruimte gegeven alle teksten zelf te schrijven.

Vaak ben je geneigd alleen te kijken naar het eindresultaat van je gelopen weg. Belangrijk is plezier te beleven in de weg er naar toe van uit verbinding, want verbinding is de weg!

Silvia