free hit counter
DE BEWUSTE ADEMHALING | Column door Silvia Tomaello

DE BEWUSTE ADEMHALING

ademsessies

In 2009 heb ik haar voor het eerst ontmoet in Egypte, Norma Delaney, een krachtige, ondernemende, bewuste en compassievolle dame. Zij woonde in Colorado, waar ik haar regelmatig heb bezocht. Toen had ik geen idee wat zij bij mij wakker zou maken. Nog steeds ben ik elke dag dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen.

Al 10 jaar lang heeft Norma door middel van trainingen en privé sessies mij bijgestaan in een reis naar binnen. Zij heeft mij geleerd door middel van de bewuste ademhaling om bewust contact te kunnen maken met mijn intuïtie, mijn bovenbewustzijn, mijn ziel. Met geduld, liefde en wijsheid heeft Norma mij begeleid door de diverse processen van ontwaken heen. Keer op keer weer het verschil laten voelen tussen mijn verstand en mijn gevoel. Spelenderwijs heb ik mogen ervaren dat hoe meer ik in contact kom met de diepere lagen in mij, ik steeds meer oude stukken van mijzelf mag integreren en ik meer en meer een eenheidsbewustzijn mag ervaren.

De bewuste ademhaling is een zeer krachtige tool. Het brengt je meer in verbinding met jezelf en daardoor met de wereld om je heen. Door elke dag aandacht te besteden aan deze ademhaling heb ik meer en meer liefde en compassie ontwikkeld. De bewuste ademhaling geeft het verstand de mogelijkheid om even opzij te stappen en biedt daardoor ruimte voor ontspanning, creativiteit, flow, (her)verbinding en healing maar vooral om te zijn wie je bent. Compleet en uniek! Angst verdwijnt, verbinding ontstaat.

Door de bewuste ademsessies geef ik eenieder de mogelijkheid om de reis, die ik vele jaren geleden ben begonnen, met mij mee te lopen. Geef jezelf de ruimte om je ziel meer toe te laten. Zij helpt jou liefdevol door alle ontwakingsprocessen heen. Stap voor stap, en adem voor adem.

Silvia Tomaello.