free hit counter
Nano Soma - De kracht van Policosanol

Nano Soma

Ontdek de kwaliteiten van Policosanol in een nano-emulsie
Nano Soma wordt gewonnen uit het voedsel dat we dagelijks eten. Het actieve ingrediënt in Nano Soma is een nano-emulsie van policosanol. Policosanol is in veel voedingsmiddelen aanwezig maar alleen wanneer het voedsel nog ongeraffineerd ofwel in onbewerkte vorm is. Omdat policosanol een lipide is, (een vetachtige stof die in onze biochemie een belangrijk rol speelt) is het ouder dan de oudste biologische cel uitgaande van het feit dat lipiden of lipoïden nodig zijn om de container of omhulsel te creëren waarin biologie kan bestaan. Er bestaan vele policosanol supplementen en deze kunnen een klein positief effect hebben op bijvoorbeeld een te hoog cholesterol en enkele andere aandoeningen. Het geheim van Nano Soma is echter de omzetting van de policosanol in een wateroplosbare nano-emulsie waardoor de magie begint. Het is belangrijk om te begrijpen dat Nano Soma niet claimt dat het een ziekte of een kwaal kan behandelen of genezen. In de laatste decennia is het juist dat we door geraffineerde voeding een belangrijk component in onze dagelijkse voeding zijn verloren en Nano Soma brengt dit weer op een krachtige manier terug in ons lichaam.
Het is aangetoond dat Nano Soma meer dan 2300 menselijk genen reguleert en het DNA repareert waar nodig. Door het activeren en het afremmen van bepaalde genen heeft Nano Soma grote invloed op ziekte processen. “De kracht van Nano Soma is dat het ons lichaam activeert op een niveau dat we ons niet hadden kunnen indenken”; aldus Dr. Raghavan de ontdekker van Nano Soma, en het lichaam de mogelijkheid wordt teruggegeven onbalans in het lichaam dat ziekte veroorzaakt in balans te brengen of te genezen. Dr Raghavan heeft de laatste 25 jaar Nano Soma met een positief resultaat op vele aandoeningen uitgetest en via laboratorium onderzoeken en ziekenhuis onderzoeken de werking bewezen en er is daarnaast geen enkele bijwerking vastgesteld. Nano Soma is een vervanger voor vitamine-D en activeert de vitamine D receptoren (VDR), een belangrijke sleutel in ons immuunsysteem. Ook wordt het lichaam aangezet tot de productie van lichaamseigen vitamine-C dat tot voorkort nog onbekend was en hierdoor het verouderingsproces van ons lichaam omdraait. Nogmaals, Nano Soma voorkomt of behandelt geen enkele ziekte, het activeert en bekrachtigt het lichaam om dit juist zelf te doen.
De voordelen van Nano Soma
Stacks Image 283433
Bekijk testimonials (engelstalig)
 • default_titleNatuurlijk en zuiver
 • default_titleRegenereert de huid
 • default_titleVerhoogt het energie niveau
 • default_titleVerbetert wond genezing
 • default_titleReguleert het immuunsysteem
 • default_titleVermindert ontstekingen en pijn
 • default_titleBeïnvloedt het verouderingsproces en verjongt
 • default_titleNatuurlijke vervanging voor Vitamine-D
 • default_titleCorrigeert onderliggende gezondheidsproblemen
 • default_titleGeeft antivirale en anti bacteriële bescherming
 • default_titleRepareert schade aan de bloedvaten en littekenweefsel
 • Show More
Stacks Image 283512

Customer testimonials

Stacks Image 283515

Recent testimonials

Stacks Image 283610

Spike-proteinen en Nanosoma

Hoe snel kun je resultaat verwachten van het gebruik van Nano Soma?

We zien regelmatig dat mensen een enkel flesje Nano Soma aankopen en direct een wonder verwachten terwijl deze persoon misschien al jaren een verminderde gezondheidsconditie ervaart. Wat er zich ontvouwt gedurende het gebruik van Nano Soma wanneer we een verminderde gezondheid hebben, is de tijd die het lichaam nodig heeft om zich te herstellen niet afhangt van de Nano Soma maar van het lichaam zelf. Wanneer je één flesje Nano Soma aankoopt en je verwacht direct een wonder zul je waarschijnlijk eindigen in teleurstelling.
Het brengt daarentegen een belangrijk voedingscomponent terug in het lichaam waardoor het lichaam zichzelf beter gaat reguleren en de onbalans op zijn eigen tempo aanpakt. Zie het gebruik van Nano Soma meer als een verandering naar een gezondere ‘Lifestyle’ waar, bij dagelijks gebruik, het lichaam rustig zijn herstelwerkzaamheden kan uitvoeren. Volgens Dr. Raghavan maakt het gebruik van Nano Soma op den duur overige supplementen overbodig.

Introductie video's Nano Soma

Stacks Image 283599
Stacks Image 283623

Hoe gebruik ik Nano Soma?

* Wanneer je Nano Soma gebruikt als gezondheidsonderhoudsdosis, gebruik dan 1 keer / dag 5 spuitjes in de mond (liefst onder de tong). 1 flesje van 30 ml zal dan voldoende zijn voor circa 4 weken.

* Voor hulp bij een bestaande aandoening of kwaal:
Begin in de eerste week 1 keer / dag 5 spuitjes.
Gebruik dan in de tweede week 5 spuitjes 4 keer / dag.
Gebruik in de derde en vierde week 5 spuitjes 2 keer / dag
Schakel daarna dan terug naar 5 spuitjes 1 keer / dag.
(tezamen 3 flesjes voor de eerste 6 a 7 weken)

Nano Soma is een natuurlijk product en heeft geen bijwerkingen. Echter kan het in een zeer zeldzaam geval een ontgiftingsreactie als genezingsreactie oproepen die vaak identiek is aan de reeds bestaande klachten zoals bijvoorbeeld een hoestje, koorts, uitslag of jeuk. Dit is gebruikelijk binnen 1 of 2 dagen voorbij. * Gebruik dan 1 keer /dag 1 spuitje en bouw dit langzaam op naar 1 keer / dag 5 spuitjes. Drink voldoende water, eet meer fruit en groente en minder vlees.
Stacks Image 283565
Wanneer je Nano Soma via de producent MagicDichol Europe bestelt ondersteun je ons werk in het Centre for conscious creation en betaal je niets extra. Klik dan op bovenstaand logo. LET OP: De prijzen in de officiële webwinkel van Nano Soma staan vermeld exclusief Btw, verzendkosten en eventuele invoerrechten. Deze worden in de laatste stap nog vóór het afrekenen toegevoegd.
Heb je geen zin in betaling met creditcard of Paypal en buitenlandse verzendkosten en je woont in Nederland kun je het ook rechtstreeks in bij Michel en Silvia in ons Centre for conscious creation bestellen. Klik dan hier
Het is aangetoond dat Nano Soma meer dan 2300 menselijk genen reguleert en het DNA repareert waar nodig

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Silvia: 0610-698986

Nano Soma - De kracht van Policosanol