free hit counter
Mind-Body Mentoring Groep te Vlaardingen, Zuid Holland

Mind-Body Mentoring Groep

Zaterdag 1 februari 2020 - 10 bijeenkomsten van 10.00-12.00 uur
Stress regulatie / ontspanning / symptoom vermindering / trauma verwerking / self-care / opbouw intuïtie / transformatie / bouwt aan veerkracht, optimisme, herstel en genezing.
Mind-Body mentoring groepen zijn bijeenkomsten waar Michel en Silvia Tomaello mensen ondersteunen en begeleiden in groepsverband. Deze begeleide groepen zijn erg geschikt voor mensen die verder willen groeien in het leven of vooruitgang willen boeken met hun geestelijke of fysieke klachten. Stress, trauma, onrust, angst, depressie, vermoeidheid, sterke emotie of verlies zijn maar enkele voorbeelden waarbij deze bijeenkomsten een goed positief resultaat kunnen opleveren. Deze training is een logisch vervolg op een mindfulness training of een waardevol begin van of aanvulling op je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. In de Mind-Body Mentoring groepen worden vaardigheden aangeleerd als meditatie, biofeedback (het meten van stress en ontspanning m.b.v. sensoren), bewuste ademhaling, geleide visualisatie, zelf hypnose en creatieve expressie.
Van elke gebruikte methode is wetenschappelijk aangetoond dat het stress reduceert en de fysieke en psychologische gezondheid herstelt of verbetert. De Mind-Body benadering heelt individueel trauma en bouwt aan de veerkracht van het individu en daardoor aan de gemeenschap waarin zij leeft. Mind-Body Medicine is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwd model dat aantoont dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Bewust worden dat we in directe verbinding staan met de wereld waarin we leven en alles en iedereen om ons heen. De Mind-Body Medicine benadering van fysieke en geestelijke gezondheid is gestoeld op zelfzorg ondersteund door krachtige gezondheid bevorderende technieken tezamen met voeding, zelfbewustzijn en groepsondersteuning.
Mind-Body Mentoring Groep € 333,- incl. Btw.
Minimaal 10 deelnemers
Stacks Image 862276
Meld je aan via onze webwinkel door op bovenstaande link te klikken.
Zaterdagen van 10.00 uur - 12.00 uur.
10 bijeenkomsten van 2 uur lang.
Data: Onderaan de pagina.
Locatie: Buizengat 10 te Vlaardingen.
Deze wetenschappelijk onderbouwde, transformatieve training geeft je de gereedschappen die nodig zijn om de beoefening van Mind-Body Medicine een integraal en fundamenteel onderdeel te maken van je leven.
Binnen de mentoring groepen is het helaas niet mogelijk om een gemiste les in een andere groep in te halen. Dit in verband met het vertrouwelijk karakter van het groepsproces.

Self-Care en Zelfregulatie

Een Mind-Body Mentoring Groep reikt handvatten aan die een mensenleven kan transformeren, symptomen kan verminderen, aandoeningen en ziektes kan behandelen, voorkomen of genezen. Met een voor iedereen toegankelijk, groep-georiënteerd programma worden mensen ondersteund en begeleid met onder andere stress, angst of psychologisch trauma. Middels wetenschappelijk bewezen technieken creëren we in onze groepen hoop, inzicht en genezing. Gebruik makende van stromingen uit de eeuwenoude gezondheidsleer evenals moderne geneeskunde onderwijzen wij groepen hoe zichzelf te leren kennen, te balanceren of te genezen. Het belangrijkste element in de Mind-Body Medicine trainingen is ‘Self-Care’. Goed voor jezelf zorgen, zelfbewustzijn creëren en groepsondersteuning zijn cruciaal voor een goede gezondheid.
Meditatie / biofeedback / autogene training / ademwerk / geleide visualisatie / zelf hypnose en creatieve expressie.
  • Data cursus 1 februari 2020 van 10.00 - 12.00 uur:

    Zaterdagen 1 febr, 8 febr, 15 febr, 22 febr, 29 febr, 7 mrt, 14 mrt, 21 mrt, 28 mrt, 4 april 2020.

Contact
Heb je vragen over deze training, dan kun je contact opnemen met Silvia: 0610-698 986 of Michel: 0653-848541 of stuur een email naar: verborgen.

De training wordt gehouden aan het Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen. Het is niet noodzakelijk om de Mind-Body Medicine training ‘De Kracht van Zelfkennis’ te hebben gevolgd om je aan te kunnen sluiten bij de Mbm Mentoring groep.
Ieder mens op aarde zal ooit op één of andere manier te maken krijgen met stress of trauma, soms klein, soms groot. Dit hoort bij het leven, bij ons mens zijn. Ons lichaam is een genieus organisme dat een zelfhelend vermogen laat zien als we ruimte, tijd en aandacht geven aan stress of trauma.
Stress and trauma can only be healed by heart

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 862259
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986