free hit counter
Mind-Body Mentoring Groep te Vlaardingen, Zuid Holland

Mind-Body Mentoring Groep

Zaterdag 5 september 2020 - 10 bijeenkomsten van 10.00-12.00 uur
Stress regulatie / ontspanning / symptoom vermindering / trauma verwerking / self-care / opbouw intuïtie / transformatie / bouwt aan veerkracht, optimisme, herstel en genezing.
Mind-Body mentoring groepen zijn bijeenkomsten waar Michel en Silvia Tomaello mensen ondersteunen en begeleiden in groepsverband. Deze begeleide groepen zijn erg geschikt voor mensen die verder willen groeien in het leven of vooruitgang willen boeken met hun geestelijke of fysieke klachten. Stress, trauma, onrust, angst, depressie, vermoeidheid, sterke emotie of verlies zijn maar enkele voorbeelden waarbij deze bijeenkomsten een goed positief resultaat kunnen opleveren. Deze training is een logisch vervolg op een mindfulness training of een waardevol begin van of aanvulling op je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. In de Mind-Body Mentoring groepen worden vaardigheden aangeleerd als meditatie, biofeedback (het meten van stress en ontspanning m.b.v. sensoren), bewuste ademhaling, geleide visualisatie, zelf hypnose en creatieve expressie.
Van elke gebruikte methode is wetenschappelijk aangetoond dat het stress reduceert en de fysieke en psychologische gezondheid herstelt of verbetert. De Mind-Body benadering heelt individueel trauma en bouwt aan de veerkracht van het individu en daardoor aan de gemeenschap waarin zij leeft. Mind-Body Medicine is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwd model dat aantoont dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Bewust worden dat we in directe verbinding staan met de wereld waarin we leven en alles en iedereen om ons heen. De Mind-Body Medicine benadering van fysieke en geestelijke gezondheid is gestoeld op zelfzorg ondersteund door krachtige gezondheid bevorderende technieken tezamen met voeding, zelfbewustzijn en groepsondersteuning.
Mind-Body Mentoring Groep € 333,- incl. Btw.
Maximaal 10 deelnemers
Stacks Image 862276

Meld je aan via het inschrijfformulier en betaal via het betaalverzoek in de toegestuurde bevestigingsmail.

Zaterdagen van 10.00 uur - 12.00 uur.
10 bijeenkomsten van 2 uur lang.
Data: Onderaan de pagina.
Locatie: Buizengat 10 te Vlaardingen.
Deze wetenschappelijk onderbouwde, transformatieve training geeft je de gereedschappen die nodig zijn om de beoefening van Mind-Body Medicine een integraal en fundamenteel onderdeel te maken van je leven.
Binnen de mentoring groepen is het helaas niet mogelijk om een gemiste les in een andere groep in te halen. Dit in verband met het vertrouwelijk karakter van het groepsproces.

Self-Care en Zelfregulatie

Een Mind-Body Mentoring Groep reikt handvatten aan die een mensenleven kan transformeren, symptomen kan verminderen, aandoeningen en ziektes kan behandelen, voorkomen of genezen. Met een voor iedereen toegankelijk, groep-georiënteerd programma worden mensen ondersteund en begeleid met onder andere stress, angst of psychologisch trauma. Middels wetenschappelijk bewezen technieken creëren we in onze groepen hoop, inzicht en genezing. Gebruik makende van stromingen uit de eeuwenoude gezondheidsleer evenals moderne geneeskunde onderwijzen wij groepen hoe zichzelf te leren kennen, te balanceren of te genezen. Het belangrijkste element in de Mind-Body Medicine trainingen is ‘Self-Care’. Goed voor jezelf zorgen, zelfbewustzijn creëren en groepsondersteuning zijn cruciaal voor een goede gezondheid.
Meditatie / biofeedback / autogene training / ademwerk / geleide visualisatie / zelf hypnose en creatieve expressie.
  • Data cursus 5 september 2020 van 10.00 - 12.00 uur:

    Zaterdagen: 5 sept, 12 sept, 19 sept, 26 sept, 3 okt, 10 okt, 17 okt, 24 okt, 31 okt, 7 november 2020.

Wat hebben anderen ervaren?

In de Mind-Body Mentoring Groep ontvang je inzichten, tools en gerichte adviezen voor persoonlijke groei. Je krijgt alle ruimte om te delen en gehoord te worden. Tijdens de sessies voel je je geaard en rustig. Het contrast met de buitenwereld wordt steeds kleiner, omdat je werkt aan je binnenwereld. De tools heb ik geïntegreerd in mijn dagelijke routine. Ze helpen me om in mijn lichaam te zijn en een positieve flow te creëren voor mezelf.

Andrea

Deze Mind-Body Mentoring groep zou ik iedereen willen aan raden om te gaan volgen! Ik heb zoveel geleerd en weer nieuwe inzichten gekregen om verder te groeien en te ontwikkelen/bewustwording de afgelopen 10 weken door de tools die er iedere week besproken worden en je deze ook mee krijgt om thuis te oefenen! Het was een fijne groep waar ik alles kon bespreken als ik dat wilde (niets moet) en het voelde voor mij vertrouwd. Michel en Silvia bedankt voor de fijne en leerzame 10 weken! En de eigen gemaakte baksels van Silvia waren ook weer overheerlijk iedere week!

Groetjes, Carla

Ik vond het heel fijn om de Mind-Body Mentoring cursus bij jullie te volgen. Jullie zijn beide hele zachte en aardige mensen wat ervoor zorgde dat ik mij op mijn gemak voelde. Dankjewel daarvoor! De groep waarin ik zat was ook heel fijn. Het fijne aan een groep is dat je hoort hoe andere de oefeningen ervaren en wat voor hun wel of niet werkt. Soms is het gewoon al even fijn om te horen dat iemand anders hetzelfde of iets dergelijks mee maakt. De cursus was voor beginners zoals ik goed te volgen. De cursus zelf heeft mij meerde oefeningen gebracht die ik dagelijks kan gebruiken. Nu de wekelijkse bijeenkomsten gestopt zijn moet ik nog even zoeken naar structuur om vaker mijn oefeningen te doen, maar dat komt wel goed :)

Iza

Contact
Heb je vragen over deze training, dan kun je contact opnemen met Silvia: 0610-698 986 of Michel: 0653-848541 of stuur een email naar: verborgen.

De training wordt gehouden aan het Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Ieder mens op aarde zal ooit op één of andere manier te maken krijgen met stress of trauma, soms klein, soms groot. Dit hoort bij het leven, bij ons mens zijn. Ons lichaam is een genieus organisme dat een zelfhelend vermogen laat zien als we ruimte, tijd en aandacht geven aan stress of trauma.
Stress and trauma can only be healed by heart

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 862259
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986