free hit counter
Weekelijkse bewuste ademhaling en meditatie lessen te Vlaardingen, Zuid-Holland

Meditatie lessen

Wekelijkse bijeenkomsten op maandagen van 13.30 tot 14.30 uur met mogelijkheid tot theedrinken na afloop
Zorg dat je circa anderhalf uur voor de les niet meer eet!
Wanneer jij je aangetrokken voelt door meditatie zijn er waarschijnlijk situaties in je leven die je laten voelen dat je dagelijkse bezigheden je geen rust, tevredenheid, verbinding, gezondheid of positiviteit kunnen brengen. Wil jij verandering brengen in situaties en meer balans in jouw leven zul je je ego dienen te ontmaskeren, op te voeden en ruimte maken voor het vreugdevolle, inspirerende en creatieve deel van jou. Deze verschuiving kun je maken door meditatie. Leren mediteren is een weg van zelfontdekking, herontdekking, obstakels, leren concentreren en focus. Overschakelen van onrust naar rust, van buiten naar binnen, van denken naar voelen. Voor dagelijkse meditatie is er wilskracht, discipline en concentratie nodig. Om al deze technieken onder de knie te krijgen wordt bij de meditatie lessen gebruik gemaakt van energetisatie oefeningen om het mogelijk te maken om langere tijd met een rechte rug te zitten tijdens de meditatie.
Er wordt gebruik gemaakt van ademhaling technieken. De ademhaling is de schakel waarmee je je levensenergie kan beïnvloeden en in balans kan brengen en houden. Er wordt gebruik gemaakt van concentratie oefeningen als hulpmiddel om de vaardigheid van concentratie eigen te maken. Wanneer je de kunst van het mediteren onder de knie gaat krijgen brengt het rust. Je wordt meester over je gedachten en emoties. Meditatie zorgt voor ontspanning, bewustwording, expansie, ontwaken, verbinding. Elk moment dat jij aandacht besteed aan meditatie, besteed je tijd aan JOU en alles die je bent, bijzonder en uniek! Elk moment dat jij tijd maakt voor die verbinding is voor jou een win-win situatie. Gun jezelf de liefde en de vrijheid, stap voor stap en adem voor adem. Meditatie is het krachtigste medicijn tegen alle problemen in het leven! Er is overigens de mogelijkheid om thee te drinken na de meditatie bijeenkomst.
Stacks Image 870840

Strippenkaarten kun je niet via deze website aankopen. Wanneer de proefles bevallen is wordt men via een persoonlijk account uitgenodigd voor het aankopen van de gewenste strippenkaart binnen ons online systeem.

Strippenkaart 4 yoga-, adem- of meditatielessen € 51,- 10 weken geldig
Strippenkaart 10 yoga-, adem- of meditatielessen € 113,- 23 weken geldig

Het gebruik van strippenkaarten voor de yogalessen of de meditatielessen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De strippenkaart vervalt automatisch als de geldigheidsdatum is overschreden en tevens komen onopgemaakte lessen hiermee automatisch te vervallen. Er vindt geen restitutie plaats op onopgemaakte strippen.

De meditatie bijeenkomsten worden geleid door Silvia Tomaello. Indien je meer informatie wenst bel Silvia op: 0610 - 698 986. Locatie: Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Voor meer info afgeschermd
Stacks Image 47243

Mediteer mee!

Stacks Image 870800
Meditatie is een krachtig elixer voor de nieuwe tijd

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 870877
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986